The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, kızgın albeni koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedili yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cemi kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna hileınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Hem yeni dokumalacak binalarda hem de mevcut binalardaki yangın kapısı gereksinimlerinizı önlemek derunin yüreklilik yangın kapılarını tavsiye ederim.

Boşlukç otopark yeri bulunamadığı için 500 metre eğinında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Gürbüz Bey ve ekibine teşekkürler.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 Yangın Kapısı mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoğu kez mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde su taşkını ve zelzele kabil diğer natürel afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page